Länsförsäkringar Stockholm Småföretagarförsäkring

Driver du en firma med upp till 5 miljoner i omsättning och maximalt fem anställda är en småföretagsförsäkring ett alternativ. Den ger dig alla nödvändiga grundläggande skydd som behövs för att skydda företagets verksamhet och egendom.


grafik Länsförsäkringar Stockholm
Småföretagsförsäkring från Länsförsäkringar Stockholm ger dig ett mångsidigt skydd. Företagspaketet inkluderar
egendomsförsäkring, avbrottsförsäkring, rättsskyddsförsäkring och en ansvarsförsäkring. Till en kostnad av 150 kr/mån får du den bästa småföretagarförsäkringen när man jämför pris för självrisk. Hos Länsförsäkringar Stockholm betalar du endast 1400 kr i självrisk, vilket är i paritet med många privata hemförsäkringar!
Till erbjudandet
Detta ingår:

  • Egendomsförsäkring
  • Ansvarsskyddsförsäkring
  • Rättsskyddsförsäkring
  • Avbrottsförsäkring
Bolagsformer: Enskild Firma, Aktiebolag & Handelsbolag
Kostnad 150 kr/mån & självrisk 1400 kr

Om Länsförsäkringar Stockholm

grafik från Länsförsäkringar Stockholm
Länsförsäkringar Stockholm är ett kundägt och lokalt baserat försäkringsbolag med historiska anor bak till 1844. Högsta beslutande organ är Länsförsäkringar Stockholms fullmäktige som består av av minst 50 ledamöter. Dessa ledamöter representerar och för ägarnas talan, dessutom utser man bland annat bolagets styrelse.

Organisationen värdesätter kundinflytande, det innebär att du som kund kan ta ställning till exempelvis valberedningens förslag. Alla kunder med sakförsäkring ha rätt att nominera sig själv eller någon annan giltig medlem som kandidat till fullmäktige.

Precis som alla de övriga länsförsäkringsbolagen har Länsförsäkringar Stockholm stark en lokal närvaro. Inte minst är ett aktivt samhällsengagemang betydelsefullt. Bland annat stödjer försäkringsbolaget Fryshusets ungdomsarbete och deltar i initiativet Hållbara Hav.

Öppettider kundtjänst:

Måndag – Onsdag 08:00 – 17:00
Torsdag 09:00 – 17:00
Fredag 08:00 – 17:00
Lördag Endast mail
Söndag Endast mail

Tiderna gäller för företagsärenden, skadeanmäl eller prata med säljare och få rådgivning per telefon måndag till fredag.

E-post: stockholm@lansforsakringar.se
Telefon: 08-562 830 00
Adress
Länsförsäkringar Stockholm
Tegeluddsvägen 21

Org.Nr. 502002-6265

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *